Mission og vision

INTERN er hoved-/fag-/underentreprenør på alle former for indretnings-opgaver og kompletterings- entrepriser i erhvervs- og institutionsbyggeri, med primær vægt på snedker- og tømrerarbejder

Mission

INTERN er hoved-/fag-/underentreprenør på alle former for indretnings-opgaver og kompletterings- entrepriser i erhvervs- og institutionsbyggeri, med primær vægt på snedker- og tømrerarbejder.

Vi har fokus på 3 nøgleområder: kvalitet i produkterne, kvalitet i udførelsen og kvalitet i prisfastsættelsen.

 

Vision

At være førstevalgspartner på byggeopgaver i hovedstadsregionen inden for vort arbejdsområde med fokus på kvalitet, omkostningseffektivitet og miljømæssige forhold.

Testimonials

3XN A/S:

I byggeprocessen på Bella Sky har den konstruktive dialog med INTERN's medarbejdere sikret, at de arkitektoniske valgte løsninger kunne bygges i praksis. Og det faglige resultat lever på alle måder op til vores  ønsker om at skabe et unikt varetegn for København.

Jesper Brink Malmkjær, arkitekt, 3XN A/S

LEO Pharma A/S:

Vi bruger INTERN til rigtigt mange fag- og storentrepriseopgaver. INTERNs projektledelse er en vigtig sparrings-partner ved udformning af kontorindretninger, og når tekniske problemer skal løses.

Keld Carlsen, Head of Section, Technical Services, Building Mainteance, LEO Pharma A/S