Hovedkompetencer

INTERNs bevidste valg af indendørsentrepriser (aptering) som hovedkompetence har gennem specialisering og uddannelse sikret en særdeles stor erfaring hos projektlederne og hos de udførende håndværkere. Denne viden medfører, at firmaets kunder ud over en kompetent udførelse af entrepriserne også får mulighed for rådgivning ved valg af såvel materialer som udførelsesmetoder.

 

INTERN har kompetencer og kapacitet til at sikre, at der til alle typer og størrelser af opgaver findes en kombination af projektledelse og håndværkere, som vil stå for en gennemførelse som teknisk og tidsmæssigt lever op til kundens krav og behov. Vi tilbyder et bredt spektrum: Fra servicetømrere i veludstyrede servicevogne på de små og serviceprægede opgaver til større akkordsjak på de industriprægede opgaver.

 

INTERN har gennem mange år udviklet et tæt samarbejde med en gruppe af håndværkerfirmaer, som sammen med INTERNs egne håndværkere og projektledere sikrer en smidig gennemførelse af hovedentrepriser. Respekten for de enkelte fags arbejder sikrer, at det samlede produkt fremstår med den ønskede kvalitet. Det gentagne samarbejde giver parterne et godt kendskab til hinanden, og dette sikrer en optimal tidsmæssig udnyttelse af byggeperioden.

Testimonials

LEO Pharma A/S:

Vi bruger INTERN til rigtigt mange fag- og storentrepriseopgaver. INTERNs projektledelse er en vigtig sparrings-partner ved udformning af kontorindretninger, og når tekniske problemer skal løses.

Keld Carlsen, Head of Section, Technical Services, Building Mainteance, LEO Pharma A/S